Supă cu legume de iarnă

dsc_08d52Ingrediente:

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei
  • 1 bol roşii cherry
  • 2-3 cartofi
  • 6 linguri ulei
  • 4 l + 200 ml apă
  • 2 ouă
  • câteva fire de ţelină şi pătrunjel
  • fidea
  • sare şi condimente după gust dsc_0858Preparare:
  • 1. Se toacă toate legumele în cubuleţe.
  • 2. Se pun la înăbuşit într-o oală de dimensiuni medii ceapa, ardeiul şi morcovul în 200ml apă şi 6 linguri de ulei, timp de 10 minute sub capac.
  • 3. Se adaugă cei 4 l de apă şi cartofii şi se lasă să dea în clocot.
  • 4. Când morcovul şi cartofii sunt aproape fierţi, se adaugă roşiile cherry.
  • 5. După aproximativ 10-15 minute, bateţi într-un bol 2 ouă şi le turnaţi în supă puţin câte puţin, apoi fideaua, frunzele de ţelină şi pătrunjel tocate mărunt.
  • 6. Condimentaţi după gust.

8 thoughts on “Supă cu legume de iarnă

  1. Pingback: Free Piano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »