Ingrediente:
- 500 g paste (eu am folosit tagliatelle)
- 400 g bacon/şuncă presată
- 400 g smântână
- 4 gălbenuşuri
- 1 pahar de vin alb, sec
- 2 linguri ulei
- 4 linguri cu vârf de parmezan ras
- 2 linguri mărar tocat
- sare şi piper
Preparare:
1. Tăiaţi şunculiţa cubuleţe subţiri.
2. Amestecaţi gălbenuşurile cu smântâna, paharul de vin, parmezanul, mărarul, puţină sare şi piper.
3. Fierbeţi pastele, al dente, conform instrucţiunilor de pe pachet.
4. Încingeti uleiul într-o tigaie adâncă.(eu am folosit un wok)
5. Rumeniţi uşor şunculiţa.
6. Adăugaţi mixul de smântână si amestecaţi uşor până se leagă.
7. Combinaţi sosul cu pastele calde (fierte şi scurse de apă).
Pastele carbonara se servesc imediat, fierbinţi.
These are such gorgeous photos! Your carbonara looks so delicious, and I want to eat more food even though I’ve had dinner already! I really like how you take step-by-step photos 🙂 Thank you for sharing!
Thank you very much, Olivia! I’m glad you like it.Sometimes when i see pretty pictures with food, I’m in the same situation like yours. 😀