O experiență de relaxare și revitalizare la Spa

Încă din copilărie mi-a plăcut să mă răsfăț și să am grijă de corpul meu. Petreceam câte o oră în baie, dacă nu și mai mult, cu lumânărele parfumate și cada plină de spumă, încât toți ceilalți membri ai familiei se întrebau ce Dumnezeu tot fac eu acolo și erau nevoiți să vină după mine să-mi spună să ies mai repede. De masaj nici nu mai vorbesc! Dacă s-ar putea să primesc câte un masaj în fiecare zi, aș fi cea mai fericită. Bineînțeles că prietenul meu n-a scăpat și, cum a dat de o împătimită a masajelor, vrut nevrut, s-a transformat într-un maseur personal. Și pentru că numărul cererilor mele tot creștea, iar dorința lui de a face masaj scădea, s-a gândit să mă surprindă cu ceva, frumos de altfel, care să mă potolească un pic, măcar pentru o vreme: o experiență la un spa adevărat cu tot tacâmul. Ei, așa da! Cu asta s-a scos de moment. Am petrecut o zi și o noapte la centrul Wellness și Spa de la SunGarden Golf SPA Resort, situat în Poiana Cerbului, un fel de comoară ascunsă de agitația urbană.

Experiența a fost una minunată, pe care cu siguranță vreau să o repet. Perioada aceasta fiind una de tranziție, de la iarnă la primăvară, este tocmai momentul perfect pentru un astfel de răsfăț care presupune un ritual de îngrijire a pielii și relaxare a minții și trupului. O vizită la spa este timp pe care ni-l dedicăm nouă, să ne deconectăm de grijile cotidiene și să ne îmbunătățim sănătatea, să atragem asupra noastră o stare de bine. Noi ne-am simțit grozav de bine și cred că o astfel de ieșire este potrivită atât pentru o escapadă romantică în cuplu, cât și un timp unic de petrecut împreună cu familia sau doar cu tine însuți/însăți.

Camera a fost foarte confortabilă, decorată frumos și echipată cu tot ce era nevoie, la fel și saloanele de relaxare, iar serviciile au fost impecabile. După o plimbare pe afară, prin împrejurimi, ne-am bucurat de un masaj de cuplu suedez, piscina interioară cu hidromasaj, baia turcească, bazinul cu apă sărată și sauna cu infraroșu. Mâncarea a fost și ea excelentă și s-a ridicat la măsura așteptărilor. Mai ales bruschetele cu somon și pulpa de rață cu înghețată de fistic și cartofi roșii au fost savuroase! Una peste alta, a fost o experiență superbă.

12 thoughts on “O experiență de relaxare și revitalizare la Spa

  1. Cine poate spune “nu” la un rasfat de acest gen?
    Eu una, clar nu fac parte din categoria asta si înțeleg perfect efectul acestui rasfat.
    Sa il repeti cat se poate de des!

  2. Mi-ar placea si mie sa am parte de un asemenea rasfat dar nu cred ca o sa se intample prea curand, poate la anul de ziua mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »