Jurnal de călătorie – Japonia (cum am prins 2 gripe japoneze) 27-31dec.

27 decembrie:

N-am scăpat și m-am ales cu o răceală de toată frumusețea – cu amețeli, dureri de cap, frisoane și febră, deși m-am îmbrăcat foarte gros în fiecare zi, dar viscolele din ultimele zile mi-au venit de hac. Am ajuns la familia gazdă care acum are grijă de mine. Am fost la spital și a fost o experiență interesantă care s-a soldat cu câte 18 pastile/zi timp de 4 zile 😵 Sper să treacă repede pentru că mai am încă destule de făcut și văzut.:)

28 decembrie:

După ce mi-a crescut și scăzut, crescut și scăzut temperatura de câteva ori, am ajuns în cele din urmă la 40.2 grade C, lucru care nu mi s-a mai întâmplat până acum. Am fost de urgență la spital din nou, mi-au făcut un set nou de verificări (cel mai aiurea a fost când mi-au introdus un băț lung în nas care am simțit că se duce până la ceruri) și s-a descoperit că am contractat 2 gripe japoneze diferite în același timp, destul de severe, iar medicamentele românești nu au niciun efect. Cum e oare posibil?! Pe lângă cele 18 pastile/zi pe care trebuie să le iau, mi-au mai dat și 2 flacoane din care să inhalez. Mă sperie…abia mă pot mișca și vorbi, tremur din toate încheieturile, mă doare aproape fiecare părticică din corp, tușesc încontinuu etc..Și m-au băgat în carantină 5 zile, timp în care nu am voie să ies din casă. Membrii familiei gazdă fac tot ce le stă în putință pentru a mă ajuta și sunt profund recunoscătoare, dar sunt și lucruri care nu țin de ei. Sunt deprimată și nici nu știu cum să descriu situația asta. Probabil totul se întâmplă cu un scop, vorba aia. Cel mai mult îmi doresc acum să mă întorc în țară cu bine. Am făcut postarea aceasta publică pentru că sunt mulți oameni acasă care se îngrijorează pentru mine și era dificil să contactez fiecare persoană în parte. Nu spun că oricine vine în Japonia se îmbolnăvește, a fost doar experiența mea, eu am și organismul mai sensibil. Și se poate sau nu se poate întâmpla oricui altcuiva în funcție de cum reacționează corpul său la un mediu complet diferit. Atât am avut de spus. Să ne auzim cu bine!

31 decembrie: Am început să mă simt mai bine.

One thought on “Jurnal de călătorie – Japonia (cum am prins 2 gripe japoneze) 27-31dec.

  1. Arăţi foarte bine,glumeaţă,incântătoare şi cu mulut umor.Observ căci ai multă energie în tine,ceia ce mă bucură.Observ căci ai regrete căci nu ai vizitat,tot ce ai planificat dinainte.Nu te întrista,toate au un sens,cel mai important, este căci eşti,în viaţă,ai cunoscut o lume cu un alt fel de trai,gândire,necunoscută de noi.Această experienţă scurtă în Japonia,va clarifica mai târziu, ajunsă acasă,sistemul de gândire, al nostru, cu cel din Japonia.Pe viitor vei proceda diferit, pentru următoarele experienţe de viaţă, care vor urma……Sunt curios să aflu noi năutăţi…..Sănătate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »