Din nou la drum!

Prima călătorie din toamna aceasta mă găsește în Irlanda. E a doua oară când vin aici, prima oară fiind iarna trecută pentru 10 zile, după cum v-am povestit în acest articol (click aici). Acum voi sta aproximativ 3 săptămâni și, pe lângă timpul petrecut alături de familia și prietenii iubitului meu, vom explora mai multe orașe, deci stați pe aproape, voi reveni cu alte articole pe blog în care vă povestesc, dar voi posta mai multe și pe Instagram.

Fiind o călătorie destul de lungă, a trebuit să aduc mai multe lucruri cu mine pe care le-am așezat perfect în două genți de la TravelKit. Aveam nevoie de un bagaj de cală și un bagaj de mână care să fie practice, dar și simpatice, iar când le-am găsit pe acestea, am fost foarte fericită fiindcă erau exact ceea ce căutam. Amândouă sunt încăpătoare și de bună calitate, dispun de încuietori (cel mare are cheiță, iar cel mic are cifru) și sunt și arătoase. De abia aștept să le plimb cu mine prin mai multe țări. Tot la TravelKit am văzut și numeroase accesorii utile pentru călătorii, perna albastră cu spumă de memorie din imagine este, de asemenea de la ei. Dar au și o varietate bună de genți de voiaj în diferite culori și dimensiuni, mereu la curent cu ultimele schimbări în materie de reglementări ale companiilor aeriene. Eu sunt foarte mulțumită de produsele acestea și le recomand cu drag. Dacă aruncați o privire pe site-ul lor, sunt sigură că veți găsi și voi ceva care să vi se potrivească.

Iar acum, să înceapă aventura!

22 thoughts on “Din nou la drum!

  1. pe bune? bagaj de mana nuanta Rose Gold? Mai ca as vrea si eu. Problema e ca nu prea as avea ce face cu el, de vreme ce eu nu prea calatoresc. Dar zau ca arata ca o bijuterie.

  2. Săptămâna trecută, soțul meu a trebuit să plece cu serviciu pentru câteva zile. De oare bagajul vechi se rupsese, a avut nevoie de unul nou. A cautat tot orașul, a ales ceva dar nu e pe deplin mulțumit. Vom cauta pe site, mai bine.

  3. Cât de bine arată!
    Parcă îți vine să călătorești numai de dragul genților de voiaj :)Mai am puțin și mă ocup și eu de bagaje pentru o nouă călătorie. Abia aștept să intru pe travelkit.
    Călătorie minunată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »