Despre mine aş fi vrut să scriu despre tine

Be the person you would like to be!

Ar fi tare interesant dacă m-aş putea transforma pocnind din degete, fiindcă mi-ar plăcea să fiu în multe feluri, să iau câte ceva de la toţi cei pe care îi admir. În viaţa mea au intrat nişte oameni buni ca pâinea caldă şi m-au schimbat cu mult în bine. Ştii, când ai nişte răni, iar ei nici măcar nu te cunosc atât de mult, dar ştiu exact unde să pună pansamente. Sunt oamenii pentru care eu mă schimb, oamenii pe care trebuie sa îi fac să fie mândri de mine. O familie pe care ţi-o oferă viaţa, nu ştii nici tu cum, dar eşti recunoscător în fiecare zi.

Pusă în faţa fascinaţiei pentru aceşti oameni de la care am atâtea de învăţat, am ales să am mai multă încredere în mine. Şi asta pentru că sunt dispusă să fac propriile greşeli.

Îmi vine să zic mulţumesc din doi în doi paşi cu toată inima, să arăt cât de recunoscătoare sunt şi că nu spun doar cuvinte goale. Pentru că mă fac să zâmbesc, pentru că îmi transmit emoţie şi căldură, pentru că mă simt eu printre ei. Anul ăsta, dac-ar fi să trag linie acum şi să fac nişte calcule, a fost un echilibru perfect, cu o cantitate rezonabilă de lucruri care mi-au stors lacrimi şi o cantitate rezonabilă de lucruri care m-au încântat până în vârful degetelor. Dar mai e puţin de aşteptat şi trebuie să rămân concetrată. Sunt lucruri pe care îmi doresc să le duc la bun sfârşit şi să fac asta cum ştiu eu mai bine. Cam atât pentru acum. Mi-au amorţit un pic mâinile şi picioarele şi, de ce nu, un picuţ şi inima. Aşa că e firesc să vreau o pauză, să mă recompun, dar să fac asta dansând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »