Cartea cu amintiri

Probabil cei care mă urmăresc de ceva timp, au observat că în ultima vreme, atât pe blog, cât și pe Instagram, postez foarte mult despre călătoriile mele. De câțiva ani, călătoritul a devenit pasiunea mea pricipală. În plus, pentru că am încheiat și cu facultatea, iar acum sunt stăpână pe cum îmi petrec timpului, încerc, pe cât cu putință, să valorific asta prin multe călătorii. Pentru că mă ajută să mă dezvolt, să învăț, să cunosc, să fiu deschisă la nou și la diversitate, să nu mă limitez la cochilia mea, ci să să-mi doresc mai mult, fiind inspirată de oamenii și locurile pe care le descopăr.

Dar, odată cu acumularea acestor experiențe, îmi doresc să am și ceva tangibil care să îmi amintească de momentele frumoase. Nu sunt genul de persoană care să cumpere toate nebuniile de pe unde merge. De obicei, iau doar câteva suveniruri pentru familie, iar pentru mine – magneți. Sunt mare colecționară. În plus, fac o mulțime de fotografii. Și, recent, am descoperit o modalitate de a-mi păstra unele dintre cele mai importante amintiri în format fizic. Pe lângă clasicele albume foto, putem, de asemenea, să creăm propriile cărți cu fotografii. Ca experiment, eu am ales să încapsulez într-o carte foto de la celebook fotografii din călătoriile ultimilor 2 ani din străinătate (august 2017 – august 2019).

6 țări și 15 orașe în ordinea în care s-au întâmplat: Roma, Tokyo, Sapporo, Otaru, Maruyama, Paris, Beauvais, Istanbul, Dublin, Veneția, Tokyo – din nou, Yokohama, Kamakura, Kyoto, Nara, Varșovia. Deja am început să adaug pe listă noi orașe pe care le-am bifat sau urmează în viitorul apropiat, deci cu siguranță voi mai crea astfel de cărticele fotografice. Cândva, visul meu e să fac o carte, numai pentru mine, cu mai toate postările pe care le am aici, pe blog, care să includă și fotografii și povești. Dar, până atunci, mă bucur de acest prim pas care a ieșit foarte bine și mă încurajează spre următorul. Formatul cărții pe care mi l-am ales a fost Fotocarte Panoramic , dar pe site găsiți și alte opțiuni de format. De asemenea, mi-a plăcut faptul că, pe lângă șabloanele deja pregătite cu diverse teme și culori, există și posibilitatea de a-ți personaliza propria carte de la 0 exact cum îți place cu ajutorul unui editor încorporat pe platformă care îți oferă toate funcțiile de care ai nevoie.

Mi se pare un cadou frumos pe care vi-l puteți face vouă sau cuiva drag. Vouă vă place să țineți albume sau cărți foto? Cum vi se pare această idee? Aștept părerile voastre. ^^

11 thoughts on “Cartea cu amintiri

  1. WOW! Super ideea ta! Cu siguranta primul cadou pentru sotul meu acesta va fi: o fotocarte care sa ne aduca aminte de toate momentele frumoase de pana acum!
    Felicitari pentru alegerea fotografiilor, sunt foarte frumoase!

  2. E o fotocarte superba! Si eu tin amintirile din calatorii in astfel de albume. Apropo, avem acelasi hobby de-a vedea lumea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »