Azi e bine!

      Azi văd totul într-o lumină mult mai bună. M-am regăsit în fapte, oameni, locuri, întâmplări. Dacă într-o zi uiţi că eşti pe drumul cel bun, uiţi complet de drum şi uiţi să nu te mai încrunţi multe ore bune din zi, o să ajungi cu siguranţă din nou la tine. Doar că trebuie să aştepţi o vreme.

Picture 798

Totul e în ordine. totul e bine. Nu mereu, nu în fiecare zi. Nici nu s-ar putea să fie aşa. Nici nu ne-am mai bucura dacă nu am fi şi trişti uneori. Dar azi, azi totul e bine. Azi multe sunt în ordine, deşi sunt în cea mai mare dezordine.

Picture 803

Sunt lucruri pe care le pot face. Lucruri care mă fac pe mine să fiu eu. Totul e minunat. Nu perfect, nu ştiu să definesc perfecţiunea, însă daca stai şi iei lucrurile cum vin şi respiri mai din inimă sau mai din plămâni, parcă îţi dai seama.

Picture s

N-or fi lucrurile cele mai bune tot timpul, că poate uneori nu vezi nicio soluţie, doar că atunci când ştii să vezi binele dincolo de un minus, când înainte cerul negru rămânea negru şi-atât, iar acum vezi o rază de soare oricând sau cel puţin intuieşti că există, sau răsucind totul pe de-o parte şi alta, totul e minunat. Şi asta e o provocare mare, să vezi lucrurile aşa, să rezişti, să fii ăla tâmp care zâmbeşte când toţi spun că se îneacă munţii cu totul.

Picture 858

Deci, vrei, nu vrei, o rază de soare tot există. Trebuie doar să vrei s-o vezi.

13 thoughts on “Azi e bine!

  1. Te prinde mai bine tunsoarea asta decat cea cu breton,iti da o tenta de maturitate si feminitate.Sa fie schimbarea asta unul din motivele starii generale de bine ? (sau te-ai tuns mai inainte ,dar nu ai mai pus poze ? )

    1. Nu ştiu dacă-i din cauza tunsorii :)) urmăreşte vechile postări (pe unele le-am mai şters, ce-i drept) şi cele de acum şi spune-mi. Eu zic că am mai crescut şi m-am mai maturizat pur şi simplu, nu cred că are ceva de-aface felul în care arăt, e doar un “ambalaj” pe care încerc să nu-l colorez prea tare, să nu fie ţipător…e ca un site bine pus la punct, dacă e simpluţ şi aranjat cu bun gust, te atrage, dacă-i încărcat cu reclame peste tot, nici nu te complici să-ţi mai arunci privirea pe el oricât de bun ar fi conţinutul…:)

      1. Tinand cont ca citesc blogul inseamna ca ai facut treaba buna si cu site-ul si cu tine ;)).Ma voi uita si prin postarile mai vechi cand am timp .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »