Apă florală de mușețel

Apele florale sunt minunate pentru pielea noastră, întrucât au efect de relaxare, tonifiere și catifelare. În funcţie de tipul de piele (uscată, grasă, mixtă sau normală), putem să apelăm la ape florale de portocal, trandafiri, ylang ylang, levănţică, muşeţel, tea tree sau albastrale. Eu am decis să încerc apa florală de mușețel de la Jovis pentru că proprietățile sale se potriveau tipului meu de ten. Am fost mulțumită de ea, așa că am decis să vă povestesc și vouă despre efectele pe care le putem obține folosind-o.

_DSC1448

Apa florală de mușețel, cunoscută pentru calitățile sale antiinflamatoare și calmante, este ideală pentru tenul sensibil. Are un parfum discret și plăcut și, pe lângă faptul că oferă tenului o reîmprospătare, are multe alte beneficii: elimină roșeața și iritațiile feței (eu mă confrunt cu ele mai tot timpul după duș), ameliorează cearcănele și calmează pleoapele obosite, regenerează celulele moarte, dezinfectează și cicatrizează rănile. Mai mult, ea poate să faciliteze absorbția hidratantului pe piele.

Eu îl folosesc în felul următor: dimineața, după ce m-am trezit, mă spăl pe față (cam de 2 ori pe săptămână aplic și un gel de curățare), după care închid ochii și pulverizez apa florală. E o senzație încântătoare, de prospețime. După aceea, aplic puțin ulei de cocos sau ulei de migdale dulci și masez ușor. E micul meu moment de relaxare de la prima oră. : ) Și, în cele din urmă, crema hidratantă. În plus, după ce mi-am făcut baie, îmi place, din când în când, să îmi parfumez părul cu apă florală.

De asemenea, mușețelul este renumit pentru beneficiile sale terapeutice asupra minţii şi corpului. Așadar, un mic truc: seara, înainte de culcare, pentru un somn odihnitor, puteți pulveriza puțină apă de mușețel pe pernă. Cine știe, poate chiar veți visa mai frumos. ^^

2 thoughts on “Apă florală de mușețel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »