Ai încredere în tine!

      Vei descoperi că, având încredere în propriile forţe, aproape totul este posibil. Cât de minunant este să ai aspiraţii, ţeluri, să munceşti pentru a le realiza şi să crezi cu toată fiinţa ta că într-o zi vei reuşi! Chiar vei reuşi! Şi dacă nu ai ajuns la capătul drumului, nu te amărî. Totul se întâmplă cu un scop şi din fiecare experienţă ai învăţat ceva. Nu te îndoi de tine ori de munca ta! Încearcă să dai tot ce ai mai bun, apoi admiră graţia, devotamentul, perseverenţa de care ai dat dovadă.
Noi ne creăm propria realitate. Respinge orice temere, orice grijă, orice formă de gândire negativă. Astfel îşi vor face apariţia noi idei iar sufletul va surâde calm şi senin.  Trăieşte în propria ta lumină, nu sub nişte reflectoare. Vizualizează persoana care se află în tine, ce îţi place la ea, ce poate ea să ofere. Apoi las-o să îţi împărtăşească secretele ei şi urmează-le îndeaproape.
În fiecare dintre noi se află o fiinţă plină de vitalitate, de energie, de charismă. Putem să ne creăm o lume perfectă şi, dacă nu o facem, motivul este acela că nu ne explorăm suficient imaginaţia.

9
Photo source: Flickr

 

4 thoughts on “Ai încredere în tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »