Tortilla cu de toate

DSC_0573

Experiment reuşit! Dacă ar fi să menţionez vreo nemulţumire, aceea ar fi dimensiunea. Deşi este foarte uşoară o astfel de ruladă, recomand secţionarea acesteia. Pe a mea am împărţit-o în 3.

Ingrediente:

(pentru o tortilla)

– cremă de brânză (eu am făcut un amestec din brânză, iaurt, mărar şi ceapă roşie)

– o roşie mică-medie

– un ou

– ton (am folosit la conservă, în suc propriu)

– salată verde

DSC_0554

Preparare:

1. Întindem pe foaia de tortilla un strat subţirel de cremă de brânză.

2. Scoatem partea zemoasă cu sâmburi a roşiei, o tăiem cubuleţe şi o aşezăm peste brânză.

3. Pregătim o omletă rapidă dintr-un ou şi un strop de sare, o aşternem peste roşie.

4. Presărăm ton.

5. Spălăm o frunză de salată verde, sau mai multe dacă sunt mai mici şi e gata.

6. Rulăm cu grijă, iar pentru susţinere, legăm cu o sfoară.

page2

Puteţi servi imediat, dacă vă e foame, sau o puteţi înveli în folie alimentară şi o daţi la frigider să se aşeze mai bine. P.S. – îndepărtaţi sfoara când mâncaţi şi înlocuiţi-o cu folie/şerveţel/pungă.

DSC_0580

DSC_0587

Gustos şi sănătos.

Poftă bună!

3 răspunsuri la “Tortilla cu de toate”

  1. M. spune:

    sper să am ocazia într-o bună zi să gust ceva preparat de tine! și chiar o să-mi notez asta pe lista mea cu lucruri ce vreau să le fac! 😀 arată gustos și sunt sigură că așa ți-a și ieșit!

  2. Laura spune:

    Par a fi foarte bune! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
%d blogeri au apreciat: