Supă cremă de legume şi crutoane

DSC_1165Ingrediente (4 porţii):

2 cartofi
2 morcovi
1 dovlecel mic
1 ardei gras
2 rădăcini pătrunjel
sare după gustDSC_1168Preparare:

  1. Se curăţă legumele, se spală şi se pun la fiert în apă cu puţină sare.
  2. Dupa ce au fiert, se strecoară supa şi se pasează legumele cu blenderul, adăugând treptat din zeama în care au fiert legumele până se ajunge la consistenţa dorită.
  3. Amestecul se fierbe la foc mic amestecând, timp de 10 – 15 minute.
  4. Se sărează după gust şi se serveste cu parmezan ras şi crutoane.

DSC_1169

Este o supă-cremă uşoară, cu o aromă delicată, ce se poate servi atât caldă, cât şi rece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
%d blogeri au apreciat: