Salată caldă de legume

O dimineaţă mai altfel cu o salată care a mers la inimă! Lasând la o parte faptul că legumele preparate sunt printre favoritele mele, vă spun sincer că o astfel de masă nu poate decât să îţi facă ziua mai frumoasă: uşoară şi aromată.Picture 010
Ingrediente:

  • o conopidă medie
  • un broccoli
  • 2 ardei roşii
  • sos de soia
  • vegeta
  • sare şi piperPicture 003

Preparare:
Pregătiţi o oală mare cu apă pe care o puneţi la fiert cu un praf generos de sare. Desprindeţi conopida şi broccoli în bucheţele mici, le spălaţi şi le opăriţi în apă fiartă. Mai întâi puneţi conopida, iar după 5 minute adăgaţi şi broccoli, lăsându-le încă 5-6 minute. În acest timp, curăţaţi şi feliaţi ardeii în fâşii. Strecuraţi printr-o sită legumele fierte. Puneţi la încins wokul/o crăticioară mai încăpătoare cu ulei şi un cub de unt, apoi sotaţi legumele aproximativ 10 minute, amestecând uşor. După gust condimentaţi cu mirodenii şi sos de soia. Un singur guvânt mi-a mai rămas pentru această salată caldă: delicioasă!

Un răspuns la “Salată caldă de legume”

  1. Un orez parfumat de la Tailandezi este meniul meu preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
%d blogeri au apreciat: