Paste carbonara

DSC_0595

Ingrediente:

  • 500 g paste (eu am folosit tagliatelle)
  • 400 g bacon/şuncă presată
  • 400 g smântână
  • 4 gălbenuşuri
  • 1 pahar de vin alb, sec
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri cu vârf de parmezan ras
  • 2 linguri mărar tocat
  • sare şi piper

DSC_0584

Preparare:

1. Tăiaţi şunculiţa cubuleţe subţiri.
2. Amestecaţi gălbenuşurile cu smântâna, paharul de vin, parmezanul, mărarul, puţină sare şi piper.DSC_0585
3. Fierbeţi pastele, al dente, conform instrucţiunilor de pe pachet.DSC_0587
4. Încingeti uleiul într-o tigaie adâncă.(eu am folosit un wok)
5. Rumeniţi uşor şunculiţa.
6. Adăugaţi mixul de smântână si amestecaţi uşor până se leagă.DSC_0592
7. Combinaţi sosul cu pastele calde (fierte şi scurse de apă).

DSC_0593

Pastele carbonara se servesc imediat, fierbinţi.

DSC_0594

2 răspunsuri la “Paste carbonara”

  1. Olivia spune:

    These are such gorgeous photos! Your carbonara looks so delicious, and I want to eat more food even though I’ve had dinner already! I really like how you take step-by-step photos 🙂 Thank you for sharing!

    • Camelia spune:

      Thank you very much, Olivia! I’m glad you like it.Sometimes when i see pretty pictures with food, I’m in the same situation like yours. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
%d blogeri au apreciat: