Clătite a-la-tata cu sirop minune!

DSC_0158La noi acasă tata este „şeful clătitelor”. Ne-am desfătat şi de astă dată cu bunul şi obişnuitul desert. Nu ştiu să vă spun exact reţeta, pentru că el mereu pune după ochi, improvizează pe moment, dar rezultatul de la final uimeşte ca de fiecare dată. Eu, cel puţin, când am văzut că pune în compoziţie griş, cafea, am fost surprinsă. „Cu bere ies cele mai bune clătite”, spune el. Îl cred pe cuvânt, mereu le-a făcut delicioase. Şi ca de fiecare dată, eu am fost asistentul. L-am lăsat să-şi facă treaba meticulos şi în timp ce meşterea la aluat, eu învârteam lingura prin borcanul cu gem şi băgam la căpuşor tehnici noi în ale gastronomiei. Buun, clătitele sunt gata şi acum vine partea mea preferată: personalizarea. Când te uiţi la o clătită simplă priveliştea nu e foarte atrăgătoare, nu-i aşa? Dar după ce ai dichisit-o cu sirop de ciocolată, îngheţată de vanilie şi nişte zmeură congelată, situaţia se schimbă complet.DSC_0156DSC_0166Atât de multă ciocolată! Veţi spune că am luat-o razna şi că într-o singură farfurie sunt caloriile pentru toată ziua. Nu vă contrazic, dar am şi un mic truc. Toppingul acela care domneşte glorios pe clătită este fără zahăr. Miraculosul sirop este Choc Shot, 100% bio, conţinând Sweet Freedom, primul îndulcitor natural realizat din fructe : mere, struguri, roşcove. A fost produs în UK şi se bucură de o mare popularitate, nici nu mă mir de ce. Este potrivit pentru vegetarieni şi vegani, cât şi pentru diabetici. Îl găsiţi aici.DSC_0153Cu toată curiozitatea mea l-am supus multor teste: în salate de fructe, pe pâine graham prăjită, cu budincă de griş, cu lapte cald. Ei bine, m-a mulţumit pe deplin! Şi deja mai am şi alte idei.5_up_iconsE timpul să mă întorc la clătita mea. Degetele nerăbdătoare pedalează pe codiţa linguriţei. Yum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
%d blogeri au apreciat: