Bruschete cu sote de ciuperci şi ardei

DSC_0471Ingrediente:

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ardei mare roşu
  • 5 linguri de iaurt
  • o lingură de făină
  • sare, piper, oregano
  • o bucăţică de ghimbir de ~3cm
  • mărar
  • 2 linguri de unt

DSC_0478Preparare:

Spălaţi ciupercile şi feliaţi-le subţire. Ardeiul îl tocaţi mărunt cubuleţe. Într-o tigaie sotaţi în unt ciupercile cu ardeiul. Puneţi capacul şi între timp pregătiţi sosul din iaurt, făină şi mărar. Adăgaţi-l compoziţiei şi amestecaţi-le încontinuu. Curăţaţi de coajă şi răzuiţi ghimbirul, apoi asezonaţi cu sare, piper, oregano sau alte condimente. Tăiaţi câteva felii de pâine (eu am folosit pâine de secară), rumeniţi-le în prăjitor sau chiar şi în tigaie. Aşezaţi pe bruschete din amestecul cremos şi voila! Savuraţi cald.

P.s. secretul gustului constă în aroma conferită de ghimbir.

DSC_0480

5 răspunsuri la “Bruschete cu sote de ciuperci şi ardei”

  1. Slowaholic spune:

    Yummmmmmmmmmm :))))

  2. Ce sa spun, astept cu nerabdare, sa ma intorc acasa, fa fac aceasta reteta care i-mi da gust si fofta de mancare.

  3. Internetul ma inebuneste, foarte lent, aici in nordul salbatic si fac greseli gramaticale.

  4. Adrian Yogoshima spune:

    Am ajuns acasă,soția a văzut rețeta,ne lipsește doar iaurtul,sunt la îndemâna fiecăruia aceste produse şi cei curioși ca mine vor încerca să pregătească.A suivre…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
%d blogeri au apreciat: